2020 Konafesi Maketi Kuata Lua · Anapogi ma Ita

I le 8 i le taeao i le aso 5 o Iulai, 2020, na faia ai i le taimi tonu le fonotaga a le Kaihua Mould i le kuata lona lua i le fale fono a le Tongji Huangyan Rural Revitalization College.
O le aofaʻi o le aufaipisinisi maketi 65 ma taʻitaʻi sinia mai Huangyan Headquarters ma Sanmen Factory na auai i lenei konafesi maketi.Na vaevaeina le konafesi i ni autu se lua:
①O le kuata lona lua fonotaga maketi o le 2020
②O le 4th "Apopogi ma le Passion" Faʻalauteleina Gaioiga
640a
640
Taimi matagofie o fonotaga maketi
I le amataga o le fonotaga, na saunoa ai le Taitaifono o Liang Zhenghua i se lauga.

Muamua lava, na faʻasoa e le Taʻitaʻifono Liang Zhenghua se faʻamatalaga "O le faʻamaeʻaina o le fuafuaga o le faʻatonuga i le kuata lona lua o le 101%, ma o le faʻatinoga na faʻatupulaia i le 35% i lea tausaga ma lea tausaga."Na faʻamaonia atoatoa e le Taʻitaʻifono Liang Zhenghua le faʻatinoga a le au maketi o loʻo i ai i le kuata talu ai ma faʻaalia lona agaga faʻafetai i tagata uma.Ona ia faia lea o se auiliiliga loloto o le siosiomaga maketi o loʻo i ai nei, taʻu atu i tagata uma le taulaiga ma le faʻatonuga o galuega o le kuata e sosoo ai, ma tuʻuina atu i luma upu autu e fa: "puupuu taʻamilosaga", "tagata faʻatau oloa", "oloa fou", "tagata faʻatau" paaga”.
ioe
Ona sosoo ai lea ma le o mai o le aufaipisinisi taitasi i luga o le tulaga e lipoti atu le aotelega o galuega o le kuata talu ai ma le fuafuaga o galuega mo le isi kuata.
Na faasoa atu e Gina, o le Sales Director o le Foreign Marketing Department, i tagata uma: “Ona o le aafiaga o le faamai i fafo, o nisi o faaaliga ua tolopoina pe ua faaleaogaina, ma o le faasologa o tagata asiasi e ono tolopoina foi i le 2021. fetuutuunai, fetuutuunai o latou lava tulaga, ma faaputuputu, tusa lava po o le a le auala e fegalegaleai ai ma tagata faatau i itu uma!”

oiu
O ta’ita’i sinia o le kamupani na soso’o atu i luga o le tulaga e fa’asoa mai ai o latou lagona i le kuata lona lua ma le aga’i i luma o le fa’aleleia i le isi kuata.
Liu Qingjun, Pule Pule Sili o Huangyan Headquarters
tala fou
Liang Zhengwei, Pule Pule Sili o Sanmen Factory
afc
Pule o matagaluega
bvc
Anapogi & Ita
“Di——” Faatasi ai ma le faaili a le faiaoga, na amata aloaia ai lenei gaoioiga faalauiloa.
O lenei fa'agaioiga fa'alaua'itele o lo'o aofia ai vaega e 4, "Aisa Ice", "Lu'i Oe Lava: High-Altitude Tightrope Walk", "Team 150, Power Circle" ma le "Happy BBQ".
Ia tatou lagonaina faatasi le siosiomaga mafanafana i le faatasiga!

Poloketi fa'alautele
“Tau le Aisa”
O taunu'uga e sau mai le 'au, ma 'au e ausia e ia lava.
O le ta'aloga fa'ato'a aisa e malepe lelei ai pa pupuni i le va o tagata, fa'atupuina se siosiomaga lelei feso'ota'iga, ma fa'aosofia ai le naunau ma le agaga tau o tagata o le 'au.
ytruyt vbnbv
“Savali i luga o le maea maualuga”
Mai le amataga e tumu i le faʻamoemoe, o le laa i le ogatotonu o le meteor, o sina faʻatuai e agai i luma, i lalo o le alaga ma le faʻamalosi a aʻu soa, i le tulaga sili ona faigata, mauaina o vaaiga i le mamao, faia se tulagavae mausali, ma le latalata atu i le iuga i lea laasaga ma lea laasaga.Ausia sini ma luiina oe lava.
“Au 150, Li’o Malosi”
Vaevaega o galuega, fefaʻasoaaʻi, faʻalagolago, iloa le tuaoi i le va o le mafai ma le le mafai.vcbvc
A oo mai le po, o loo mafanafana pea le siosiomaga
"Fiafia BBQ" na faasilasilaina le tatalaina
bcvbv ytrytr
Kaihua Hummingbirds e mamao ese mai le vevesi o le aai
Fa'afetai atoatoa i le si'osi'omaga matagofie o le toe fa'atasiga o vaega i le natura
Galulue faʻatasi ma luʻi oe lava
Faʻaleleia le agaga o le 'au ma le femalamalamaaʻi ma le faʻalagolago i tagata o le 'au
Faʻatasi, o le 'au o le 'au
Faafetai mo le feiloaiga


Taimi meli: Mati-20-2021