Kaihua Innovative Technology(07): In-mold Degate

In-moli degate o se tekinolosi tuueseeseina otometi o le faitotoa mea o le vaega palasitika ma le oloa.O se faiga masani i-moli degate e aofia ai vaega nei: micro ultra-maualuga omiga suauu pa'u, maualuga-saosaoa ma maualuga-oomi tipi, ultra-maualuga fa'atonuga fa'asologa fa'asologa faiga ma vaega ausilali.

In-mold degate dies o loʻo faʻaaogaina lautele i atunuʻu atinaʻe ma itulagi i le lalolagi i aso nei.E mafua ona o le in-mold degate die o loʻo i ai uiga taua nei:

①O le vavaeeseina o le faitotoa i totonu o le limu e otometi, faʻaitiitia le faʻalagolago i tagata.

A maeʻa ona tatalaina le palasitika masani, e fesoʻotaʻi le oloa i le faitotoa, ma e lua faiga e manaʻomia mo le vavaeeseina o tusi.O loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le faʻapipiʻiina o le vevela o le paʻu o le faitotoʻa aʻo leʻi tatalaina, faʻaumatia le faagasologa mulimuli ane, lea e faʻaogaina i le gaosiga o masini ma faʻaitiitia ai le faʻalagolago i tagata.

② Faʻaitiitia le aʻafiaga faʻapitoa o oloa.

I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le vevela vevela, o le faʻaogaina o le vavaeeseina o le faitotoa e faʻamautinoa ai le tutusa o foliga vaaia i le vavaeeseina o le faitotoa, ma o le taunuuga o se vaega e tutusa lelei, ae o le vavaeeseina o tusi lesona masani o le faagasologa o le faitotoa e le mafai. faʻamautinoa le foliga mai o le vavaeeseina o le faitotoʻa.O le mea lea, o le tele o oloa maualuga i luga o le maketi o loʻo gaosia i totonu-mold hot-cut moulds.

③ Faʻaitiitia le taamilosaga faʻasolosolo ma faʻaleleia le mautu o gaosiga

O le otometi o le tipi vevela i totonu e aloese ai mai le le aoga o gaioiga a le tagata i le gaosiga o le gaosiga, ma o le faʻaogaina o masini faʻainisinia atoa o le oloa e faʻamautinoa ai le lelei o le lelei, lea e le mafaatusalia le lelei i luga o faʻaleaganuʻu masani i le tele o gaosiga o oloa.

csdv cdbf


Taimi meli: Sep-23-2022