Faletusi Tusi Faitau Kuata Tolu mo Pule Tutotonu ma Sinia o Kaihua Molds e uiga i le Mid-Autumn Festival

I le aso 6 o Setema, o se aso manaia ma le lagi manino o le tautoulu ma le ea malulu.I le taimi o le Mid-Autumn Festival, na faʻafeiloaʻi ai e Kaihua Molds le faletusi faitau lona tolu.

I le taimi nei, i le faaopoopo atu i le tuliloaina o tekinolosi, lelei ma le faʻatupeina i le atinaʻeina o pisinisi, e le tatau ona manatu faatauvaa le malosi o tagata faigaluega.O le mea lea, faʻafefea ona tolenio tagata faigaluega ua avea ma faamuamua maualuga.O lenei fonotaga faitau na taulaʻi i le tusiga "A oʻo mai le Kamupani i tagata Tesla" e amata ai se suʻesuʻega ma talanoaga.

Talu ai na faavaeina e Mr. Danel Liang Kaihua, o le saoasaoa ma le naunau o le faavae lea.O le a'afiaina o le sitaili a le Ofisa Sili o Pulega, o lo'o pipiimau fo'i le 'au kaihua i le talitonuga "e sa'o mea uma i le taimi e tasi".O le taamilosaga puʻupuʻu ma le tau faʻatauvaʻa ua avea ma faʻamanuiaga o la matou gaosiga.E mana'omia e le 'au a Kaihua ona fa'atumauina se uiga lelei, fa'amoemoe i le sini, fa'alogo lelei i le lelei, fai mea e le mafai, ma ia i ai le agaga tau ma le tuputupu a'e o le mafaufau.

I le taimi lea, o le susulu o le masina o loʻo tautau i le lagi, e tosina mai ai le faitau miliona o tagata e suʻesuʻe.E ui lava e umi se auala e alu ai, faatasi ai ma taumafaiga a augatupulaga, ua iu lava ina avea le miti ma mea moni.E talitonuina o le a lagolagoina foi e le au kaihua le agaga o le le faʻavaivaia, fatuina le taua mo i latou lava ma le atinaʻe, ma fausia se lalolagi sili atu.

Folasaga Faaleaganuu

Ina ua uma ona fana e Hou Yi le la, e toatele tagata na tapuai ia te ia o se faiaoga.Sa i ai le tagata e igoa ia Pang Meng, o le sa faa’ole’ole ma le matape’ape’a, ma mulimuli atu ia Hou Yi.I se tasi aso, na avatu ai e le Faery o Mauga o Kunlun ia Hou Yi se piliki o le elixir.Fai mai o tagata e inu lenei vailaʻau e le gata e mafai ona ola e faʻavavau, ae faʻapea foi ona ola pea.Sa le manao Hou Yi e avea ma tagata ola pea na o ia, o lea na ia tuuina atu ai le elixir i lona faletua o Chang'e mo le teuina.

Na iloa e Pang Meng lenei mea, ma sa ia manaʻo e aumai le elixir a Hou Yi.I le taeao o le masina o Aokuso 15, na manaʻo ai Hou Yi e ave ona soo i fafo, ae na faafoliga Pang Meng o loʻo maʻi ma nofo ai.I le afiafi, o Pang Meng, faʻaauupegaina i se pelu, na le mafai ona faʻatali e talepe i totonu o le fale o Hou Yi ma faʻamalosia Chang E e tuʻuina atu le elixir.Ina ua maeʻa ni taʻamilosaga, na vaʻaia e Pang Meng e le tuʻuina atu e Changʻe le elixir, o lea na ia suʻeina ai pusa ma suʻe i soo se mea.O le vaai atu ua toeitiiti ona maua lea o le elixir, sa faanatinati atu ai loa Chang’e, ma aumai i fafo le elixir, ma folo ai.

Na 'ai e Chang'e le elixir, ma fa'afuase'i ona lele i luga i se auala fememea'i, lele i luga o le fa'amalama, i luga o le nu'u, lele maualuga ma maualuga, agai i le masina.

Na toe foi mai Hou Yi mai se malaga, ae o lona toalua o Chang'e, ua misi.Na faanatinati atu o ia i fafo o le faitotoa ma le popole, ae na o le vaaia o se masina susulu i le lagi, ma o loo tu lona toalua i tafatafa o le laau o le laurel, ma sioa atu ia te ia ma le alofa.Na valaau atu Hou Yi, ma tuliloaina le masina.Ae ina ua ia tulia ni laa se tolu i luma, sa toe laa i tua le masina ma ua le mafai ona maua.

Ua matua misia lava e tagata o le nuu ia Chang’e loto agalelei, o lea na latou tuu ai mea’ai e sili ona fiafia i ai Chang’e i le fanua ma faamanuia mamao atu ia te ia.

dsfcds dcfsvfd fdsbfgd fdvgfd nhg vghgn


Taimi meli: Sep-08-2022