Sui Peresetene o le Fono a Zhejiang mo le CCPIT, ma isi Ta'ita'i na Asiasi i Kaihua Mold

I le aoauli o Me 24, 2022, Mr. Guohua, Ying, le sui peresitene o le Zhejiang Council mo le CCPIT ma isi taitai tetele na asiasi atu i Kaihua Mold mo suesuega.Na talia fiafia e le Pule Sili o Kaihua Mold, Mr. Danile Liang.

 dcdsc

I le faʻaaliga, Mr. Danile, Kaihua Mold CEO, na faʻaalia le talaʻaga o le atinaʻeina o kamupani, oloa autu ma tekinolosi i auiliiliga.Mulimuli ane, na asiasi atu ai le sui peresitene o Ying ma isi taitai i le nofoaga autu o masini masini, faleaoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faleaoga atamai e leʻi faʻaaogaina.O Mr. Ying sa maualuga lana saunoaga e uiga i masini ma meafaigaluega a le kamupani, tekinolosi, fua, ma fuafuaga tau atinae i le lumanai.

dsffds

O Mr. Ying sa i ai se felafolafoaiga alofa ma Mr. Danile, faʻalogologo i le gaosiga ma le faʻagaioiga tulaga, ma aʻoaʻoina atoatoa e uiga i le manaʻoga maketi o oloa, faʻatau atu i fafo, alu i fafo e auai i faʻaaliga, ma isi ma le aʻafiaga o faʻamaʻi i luga o le fefa'ataua'iga a le kamupani i fafo.Ina ua maeʻa ona faʻalogo i le lipoti, na faʻamaonia atoatoa ma talisapaia e le Sui Peresetene Ying le atinaʻeina o le Kaihua Mold ma le gafatia o le kamupani e faʻaaoga lelei ona lava lelei e foia ai faʻafitauli.Ma sa ia fa'amalosia le Kaihua Mold ina ia tali atu ma le malosi i le tulaga o lo'o i ai nei o fefa'ataua'iga i fafo, fa'aogaina maketi fa'ava-o-malo eseese, fa'alautele auala e saili ai feso'ota'iga ma tagata fa'atau oloa mai fafo, ma fa'alautele maketi i fafo.

cdsdfsgv asfdf sdfs


Taimi meli: Me-31-2022