Tekinolosi tui ole puipui manifinifi

Afai o le mafiafia o le puipui e itiiti ifo i le 1mm i tui tui, e taʻua o le puipui manifinifi, ma o se faʻamatalaga sili atu o le puipui manifinifi o le umi-mafiafia fua faatatau L / T (L: o le faagasologa mai le tafe autu o le limu i le pito mamao. o le oloa mae'a; T: le mafiafia o le vaega palasitika).

I le faiga o tui tui, talu ai o le tau o le palasitika e masani lava ona faʻatatau mo le tele o oloa maeʻa, o le puipui manifinifi e tipiina le tau ma faʻaleleia le tulaga mautu o le oloa e ala i le faʻaitiitia o le mamafa o le kalama o le oloa.

I le tui tui puipui manifinifi, ona o le manifinifi o le mafiafia o le puipui, o le cooling rate o le polymer liusuavai i totonu o le ana ua faatelevaveina, ma o le a mausali i se taimi puupuu lava.O le mea lea, e tatau ona malamalama lelei i meafaitino ma faiga fa'agata pe a filifilia mea.Faʻapea foʻi ma manaʻoga mo le oloa maeʻa e manaʻomia.Inisinia thermoplastics mo tekinolosi manifinifi puipui e tatau ona mautinoa le saolotoga o le faagasologa ma meatotino e mafai ai le oloa e faaaoga i le siosiomaga sese.

Kaihua Mold ua faʻaaogaina lautele tui tui puipui manifinifi i fanua o taavale ma meafale, ma ua oʻo atu i le galulue faʻatasi ma Geely, Nissan ma Toyota.

dsvdsbv dsvfdv

cdsbgfb
bgfbfgb

Taimi meli: Iuni-21-2022