KAIHUA NEWS |Saafiafiga i le tauiviga ①: Liang Zhenghua |Le pupula vaaia, afu le vaaia

Daniel Liang, Taitaifono o le Zhejiang Kaihua Molds Co., Ltd.
E le gata i lea, o ia o se tagata tomai faapitoa tau pulega mo le China Die & Mold Industry Association, sui faatonu o le Digital Information Working Committee a China Die & Mold Industry Association, sui peresitene o le Zhejiang Die & Mold Industry Association, sui peresitene o Huangyan Mold Association, peresitene a le Sanmen County Coastal Industrial City Entrepreneurs Association, le atamai o le Manufacturing-Mold Industry College Vice-Chairman.
talafou7
I le tau mafanafana o le 1989, na maua ai e Daniel Liang e 18 ona tausaga lana sini muamua i le olaga.O lana iunivesite o le mamanu ma le gaosiga e fesoasoani i komepiuta.Ina ua uma le faauuga, sa ia auai i Huangyan Heavy Mold Factory.I le falegaosimea, na ia auai i le toetoe lava o tulaga uma.Ina ua uma ona faataatia se faavae mautu, na fuafua Liang Zhenghua e amata lana lava pisinisi ma avea ma "pule sili" moni.
Ia Tesema 2000, na faatuina ai e Liang Zhenghua le Huangyan Kaihua Mold Co., Ltd., lea sa na o se sootaga i le faasologa atoa o le gaosiga o limu i lena taimi.I le isi lua tausaga na sosoo ai, na vave ona atiina ae le kamupani, ma na ia mauaina le ipu auro muamua i lona olaga.Ae ui i lea, i le taimi o lenei faagasologa, na faasolosolo malie lava ona iloa e Liang Zhenghua o le tulitatao o le atinaʻeina o se atinaʻe mama mama na matua faʻatapulaʻaina, ma o le suiga o le atinaʻe na tupu ai mafaufauga."O loʻu manatu o le suia lea mai le OEM mamanu i se mamanu faʻapolofesa faʻataʻitaʻiga ma atinaʻe gaosiga."O Liang Zhenghua o se tagata e iai se lagona malosi o le faʻamoemoe ma e lelei foʻi i le faʻavasegaina o se sini autu i ni sini laiti, ona faʻatulagaina lea o se taimi e gata ai i le taimi nei.
talafou8
A o talanoa ma lana uo lelei o Mr. Feng Zuhai, na faamanuiaina tele Liang Zhenghua o upu a Mr. Feng "Ina ia avea ma se pisinisi, e tatau ona e taulai atu i lau lava pisinisi".Se'i vagana ua e o'o i le tolu pito i luga ole alamanuia e mafai ona e maua ai le aia tatau e tautala ai” o le tala lea a Liang Zhenghua.O lenei manatu sa i ai se faatosinaga tele ia Liang Zhenghua, o lea na amata ai ona ia taulai atu i maketi faavaomalo.Amata mai le International Rubber and Plastic Exhibition i Dusseldorf, Siamani, e mafai ona vaaia o ia o pisi i faaaliga tetele e tolu o paʻu ma palasitika i le lalolagi.O le auai i le faaaliga i Siamani na amatalia ai le suiga muamua o Kaihua, ma na maua ai foi e Liang Zhenghua se miti fou ina ua uma ona ia iloaina lana miti "pule sili".
Auala a Kaihua i suiga ma atina'e
talafou9
I le 2004, na suia ai e le kamupani lona igoa ia Zhejiang Kaihua Mold Co., Ltd., faʻapitoa i le gaosiga o molds mo taʻavale taʻavale, mea faʻapipiʻi, faʻavaa matagi, mea fale, ma oloa gaosi oloa.
I le 2006, na maua ai le faʻatau atu o le tagata lava ia saʻo ma auai i le tauvaga i le pisinisi faʻavaomalo faavaomalo.
I le 2007, i lalo o le taʻitaʻiga a Liang Zhenghua, na avea ai Kaihua ma kamupani faʻapipiʻi muamua i Huangyan ma le tau o galuega e sili atu i le 50 miliona ma amata ona faʻafesoʻotaʻi ma tekonolosi numera, taumafai e iloa faʻamatalaga e ala i le faʻaogaina o faʻamatalaga.
I le 2008, na faʻaalia ai e Kaihua Mold le faiga o le ERP i le mafutaga faaleaoaoga e iloa ai le faʻamatalaga ma le atamai o le pulega o gaosiga.
I le 2011, na ulufale ai le kamupani i se vaitaimi o le vave atinaʻeina, faʻamaeʻaina le fausiaina o le faiga ma le faagasologa, fausia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i itu e tolu o tekinolosi, pulega, ma galuega, ma faʻatūina ofisa i Pasila, Rusia, ma Kanata.
I le 2012, na pasia ai e le kamupani le iloiloga a le GM ma avea ai ma se tasi o kamupani gaosi oloa a le GM.
I le 2015, faʻamautu i totonu o le taulaga, na teu faʻafaigaluega e le kamupani le sili atu i le 70 miliona yuan e faʻafeiloaʻi ai meafaigaluega gaosiga maualuga e pei o DMG mai Siamani, FIDIA mai Italia, ma MAKINO mai Iapani, ma faʻaauau pea ona faʻamalosia ma faʻamamaina ana oloa, ma iloa ai le televave. atinae o Kaihua Mold.
I le 2017, i lalo o le taʻitaʻiga a tagata tomai faʻapitoa a Iapani, na faʻaleleia ai e Kaihua Mold ma fatuina se seti o faiga faʻafoe - o le faʻatinoina o le KMS lean management, lea na faʻaleleia atili ai le lelei o faʻataʻitaʻiga.E ala i le faaaogaina atoa o faiga pulega e pei o le pulega lean, faiga pulega pulea totonu, ma KMVE tau inisinia mo tagata faigaluega uma, Kaihua Mold e le gata e pulea atoatoa le tau o limu i le faagasologa o le gaosiga, faaleleia le tulaga lelei ma le gaosiga lelei o molds, ae fa'aleleia atili ai fo'i le manuia lautele o le kamupani.tulaga tau pulega.
I le 2018, na faʻalauiloa ai e Kaihua se faʻataʻitaʻiga fou o le gaosiga o fale gaosi oloa, amata le laina otometi o le Makino graphite, faʻafeiloaʻi le faʻamatalaga faʻamatalaga, faʻafeiloaʻi le faʻaogaina o totonu, ma amata ona saunia mo le lisiina o fautuaga.
I le 2021, i lalo o le pulega numera a Liang Zhenghua, Kaihua Mold Intelligent Workshop o le a i luga o le ala saʻo o le fausiaina, o le a faʻaleleia atili le pulega numera numera, ma o le a oʻo atu le tau o maketi i le 800 miliona yuan.Atina'e ma isi mamalu.I le tausaga lava lea e tasi, Zhejiang Jingkai Mold & Plastic Co., Ltd. amata fausia, ma Kaihua Medical Tekonolosi na tuu i le gaosiga.
I le 2022, na manumalo ai le kamupani i le faʻavae faʻataʻitaʻiga a le itumalo mo pisinisi ma mea fou, ma faʻalauteleina le teritori faapisinisi a Kaihua i vaega uma ma faʻavae le lala o Sigapoa, lala o Hong Kong, lala Amerika, lala Ningbo, ma lala Shenzhen ...
I le lumanaʻi, o le atinaʻeina o le Kaihua Mold i le lumanaʻi o le a sili atu ona faʻaalia, ma o le fale gaosi atamai i le lumanaʻi o le a faʻateleina tupe teufaafaigaluega i le fausiaina.Tekinolosi taavale Kaihua, tekinolosi logistics, tekinolosi faafomai, meafale ma meafaigaluega fale tekinolosi, ma isi fanua o le a faasolosolo ona tuu i le gaosiga, aoteleina le poto masani e faafetaiaʻia avanoa fou ma luitau.
talafou10
"O loʻu mafaufau faʻatasi ma metotia faʻatautaia a tagata poto Iapani o le ute lea o lenei faiga faʻafoe ma e sili ona talafeagai mo Kaihua."O le KMS lean management method e mautinoa ai le lelei o le faagasologa atoa o le poloketi.
Faatasi ai ma meafaigaluega ma tekinolosi faʻaleleia, ua ausia e le Kaihua Mold le suiga numera ma le atamai ma ua faia foi ni suiga tetele i le faʻaogaina o le kesi, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, tipi i totonu, puipui manifinifi, ma isi matata faʻapitoa.I le avea ai o se National High-tech pisinisi, ua manumalo ai Kaihua Mold i le pisinisi autu o le auina atu i fafo o le Saina, le tele o le Chinese mold mold at tekinolosi su'esu'ega ma atina'e
talafou11


Taimi meli: Me-16-2023